Paloturvapaketti Housegard Safety Box: jauhesammutin 6kg 55A, sammutuspeite ja palovaroitin

HUOM! Noutotuote.

Kodin turvapaketti, joka sisältää laadukkaan ja tehokkaan Housegard 6 kg 55A 233B C -jauhesammuttimen, silikonipinnoitetun Housegard-sammutuspeitteen 120 x 120 cm ja optisen Housegard Pebble -palovaroittimen.

80,00 

Kuvaus

Housegard Safety Box on jokaisen kodin paloturvallisuuspaketti. Pakkauksessa on 6 kg:n Housegard-jauhesammutin 55A 233B C, silikonipinnoitettu Housegard-sammutuspeite 120 x 120cm ja optinen Housegard Pebble SA700S -palovaroitin.

Housegard 6 kg jauhesammuttimen teholuokka 55A on markkinoiden korkein sammutusteho, ja sillä voidaan sammuttaa 60 % suurempia paloja kuin matalamman teholuokan sammuttimella (34A). Tällainen ABC-paloluokituksen mukainen sammutin soveltuu nestemäisten ja nesteytyvien aineiden (bensiini, steariini), hehkuen palavien aineiden (puu, paperi, kangas, hiili) sekä kaasumaisten aineiden, kuten nestekaasun ja asetyleenin sammuttamiseen. Se soveltuu myös sähköpalojen sammuttamiseen. Letku ja seinäkiinnike sisältyvät sammuttimeen.

Housegardin optinen palovaroitin Pebble on kauniisti muotoiltu varoitin. Palovaroittimessa on testipainike, ja se sisältää 9 V:n pariston, jonka kesto on noin 1 vuosi. Varoittimella on automaattinen pariston loppumisen ilmaisin. Varoitin on CE-hyväksytty ja täyttää standardin EN-14604.

Housegard-sammutuspeite 120 x 120cm on laadukas silikonipinnoitettu sammutuspeite. Se sijoitetaan paikkaan, jossa se on helposti saatavilla palon sattuessa, esimerkiksi keittiön läheisyyteen.

Vaaralausekkeet:
Pöly voi ärsyttää silmiä mekaanisesti.
Pöly voi ärsyttää ilmatiehyitä ja aiheuttaa kurkun ärsytystä ja yskimistä.
Usein toistuva pölyn hengittäminen erittäin pitkän ajan kuluessa voi aiheuttaa vakavia keuhkosairauksia.

Faroangivelser:
Damm i ögonen kan ge mekanisk irritation.

Damm kan irritera luftvägarna och medföra halsirritation och hosta.

Ofta återkommande inandning av damm genom längre tid ökar risken för att utveckla lungsjukdomar.

 

Lataa käyttöturvallisuustiedote

Lisätiedot

Paino 10,8 kg (kilogramma)
Mitat 15,8 × 19,5 × 54,2 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Paloturvapaketti Housegard Safety Box: jauhesammutin 6kg 55A, sammutuspeite ja palovaroitin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *